Empordà NU

Coberta (proposta)

PROJECTE

Aquest projecte no és una guia turística dels millors indrets de l’Empordà, ni hi trobaràs cap recomanació ni els millors restaurants o el millor vi. Tampoc és un projecte de fotografia eròtica, ni un recull de dibuixos o de poesies. D’altres ho faran millor i en sabran més. 

Empordà Nu és una guia sentimental, alhora que una ruta poètica per aquesta terra màgica. Reivindació dels cossos humans, en contacte amb la natura. Normalització de la nuesa com a forma d’expressió artística. Dissecció dels elements que conformen les nostres percepcions: aigua salant-nos la pell, mans enfonsades a la terra per sentir les olors profundes, vent enfollint-nos la cabellera, pedres del passat recordant-nos quan petits som, metall acalorant-nos l’esquena. Garbuix sensorial servit en plata.

També diàleg entre els ulls darrere un objectiu i la pell d’un altre. Amb espectador de luxe, subjecte actiu. Suma d’esforços amb totes les veus. Viatge interior com exterior, descobriment, connexions úniques i motivadores.

Models de totes les formes i colors, benvinguts i benvingudes!

Muntatge fictici. Tamany A4

ROQUES PLANES


BOLA DE MOURE EL MÓN


CAP DE CREUS

Exemple de text


GOLA DE TER I ILLES MEDES


CLOTS DE SANT JULIÀ


MAR D’ALBERA


CALA MONTGÓ


EMPÚRIES


CAMÍ DE RONDA S’AGARÓ – SANT ANTONI


ESCULLERA / CALA JONCA

ALGUNS LLOCS PENDENTS

%d bloggers like this: